Jeugdteam Kanaalstreek wint…

Het Jeugdteam Kanaalstreek werkt in de aanloop naar de Spain Trophy in Malgrat de Mar een aantal oefenwedstrijden af. Donderdag stond de voorlaatste wedstrijd op het programma. De mannen van René Nijgh en Theo Gennissen hadden geen kind aan het eerste elftal van JVV: het werd 13 – 0.

Het Jeugdteam moet het vanaf nu overigens zonder Jordy Oost doen, nadat de speler van Nieuw Buinen zich geblesseerd af moest melden: Martin Eding (Valthermond) is opgeroepen als zijn vervanger. De doelpunten in de wedstrijd tegen JVV werden overigens gemaakt door Daan Stam (3), Jarno Hoiting (3), Wessel Koomans (2), Leroy Schnieders (2), Demy te Velde (2) en Arjen Heidekamp. 

Volgende week donderdag is een selectie van oud-spelers van het Jeugdteam de laatste tegenstander voor het vertrek naar Spanje, op zaterdag 28 juni.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Kanaalstreek buiten de regio: Bayer Leverkusen

Afgelopen zondag bezocht een deel van de redactie van FC Kanaalstreek de Bundesliga-wedstrijd tussen ...

Bareveld en Tseard van der Meer verlengen samenwerking

Bareveld en Tseard van der Meer gaan nog een jaar met elkaar door.