Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen!

Nadrukkelijk gaat het om punten niet om doelpunten: omdat wij van mening zijn dat een doelpunt in de eerste klasse meer waard is dan een doelpunt in de vijfde klasse, hebben we besloten hier een ‘formule’ voor te bedenken. Doelpunten in de eerste en tweede klasse leveren twee punten op. Doelpunten in de derde en vierde klasse leveren anderhalf punt op. Doelpunten in de vijfde klasse leveren één punt op. Bij een gelijk aantal punten, weegt het aantal gescoorde doelpunten zwaarder.

Speelronde 1
In de eerste speelronde werd in 21 wedstrijden niet minder dan 59 doelpunten gemaakt. In totaal tekenden 49 verschillende spelers voor deze productie. Helaas voor SV Mussel staat er geen speler van hun club in de ranglijst: SC Elim maakte een eigen doelpunt. De eerste tussenstand bevat negen spelers die twee doelpunten scoorden en zeven spelers die drie punten haalden.

Voor de tussenstand klik je op de afbeelding rechtsboven  òf zie ‘Kanon van de Kanaalstreek’ in het menu.

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Kanaalstreek Amateurtoto Speelronde 1

Voor de volgende acht wedstrijden dienen de deelnemers een voorspellingen te doen.

Competitie-indeling: Zondag 1e klasse F

Overzicht van de competitie-indeling van de zondag 1e klasse F.

Robin Hood Topschutter van de Kanaalstreek

Tussenstand Robin Hood Topschutter van de Kanaalstreek.