Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen!

Speelronde 4
De doelpuntenproductie in de vierde speelronde bleef iets achter. Met name op de zondag (min twaalf ten opzichte van vorig weekend) viel de score tegen. In totaal werden er 51 doelpunten gemaakt, waarvan acht doelpunten door vier spelers: Ron Kuper (Titan), Rik Bos (Sellingen), Jordie Hoeksema (SPW) en Rick Hendriks (NWVV) waren de scherpschutters van het afgelopen weekend. In de top van het klassement zien we sinds afgelopen zondag drie spelers van TEVV staan: zij deden goede zaken door allen één keer te scoren.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Overschrijvingen met dispensatie mogelijk tot en met 4 maart

Verzoeken tot overschrijving kan tot en met 4 maart worden ingediend.

Robert Oosting trainer van ACV 2

Na elf seizoenen actief te zijn geweest als trainer van diverse jeugdteams van SC ...