Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen!

Speelronde 5
Er werd weer driftig gescoord, want de teller stond op zondagavond op 63 doelpunten. Extra bijzonder, omdat Titan niet in actie kwam, en we de doelpunten van SC Stadskanaal niet meegeteld hebben. Deze wedstrijd werd gestaakt en dus staan de treffers (nog) niet in de boeken. Opvallend was dat de mannen aan de bovenkant van het klassement allen meerdere keren scoorden. Luuk Kenter, Edwin Drenth en Erik-Jan Veerbeek, die vorige week in de top vier stonden, scoorden respectievelijk twee, drie en vier keer. Veerbeek was hiermee topscorer van het weekend. Ook Jeroen Buurke deed goede zaken: hij steeg naar plek twee, met dank aan drie goals.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Uitslagen woensdag 17 augustus

Uitslagen woensdag 17 augustus NWVV – DVC ’59 2-5 Pekelder Boys – Blauw Geel ...

Indoor Soccer Winschoten: Westerwolde naar finaledag

Op de eerste finaledag van het Indoor Soccer Toernooi in Winschoten kwamen twee Kanaalstreek-clubs ...

Competities amateurvoetbal kunnen weer hervat worden

De competities in het amateurvoetbal kunnen weer hervatten worden. Er mogen weer wedstrijden tegen ...