Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen!

Speelronde 6
De spelers in de Kanaalstreek hebben de smaak te pakken, want afgelopen weekend werd er 71 (!) keer gescoord. Dit is een verbetering van het vorige record met maar liefst acht goals. Vooral SPW, SC Stadskanaal, Borger en Nieuw Buinen deden een duit in het zakje, met allen minimaal vijf goals. Topscorers van het weekend werden Luuk Kenter (Borger), die tegen streekgenoot Mussel drie keer doel trof, en Niek Drent van Gieterveen. Dertien spelers maakten een “doppelpack” en de Kanaalstreek-clubs werden drie keer geholpen door de tegenstander: ook een recordaantal eigen doelpunten!

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Speelronde 7 FCK Amateurtoto

Voor de volgende 8 wedstrijden dient door de deelnemers een voorspelling gedaan te worden.

TransferTalk: Kanon van de Kanaalstreek naar ‘Stad’

De man die zich vorig seizoen kon laten kronen tot ‘Kanon van de Kanaalstreek’ ...

Programma Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi 22 december

Overzicht van wedstrijden die vandaag gespeeld worden tijdens het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi.