FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen!

Speelronde 7
Er werd iets minder gescoord, dan er al eens gedaan is, en dus lag de productie een klein stukje onder het gemiddelde aantal. Kanttekening: drie goals van Gieterveen zijn niet in de stand opgenomen, omdat de wedstrijd tussen de groenhemden en Roswinkel wegens een blessure werd gestaakt. Dat er iets minder gescoord werd dan normaal lag niet aan Roy Breedveld en Mark Vos. De spelers van respectievelijk SJS en EEC vonden vier keer (Breedveld) en drie keer (Vos) het net. Acht spelers konden een ‘doppelpack’ noteren, waarbij die van Edwin Drenth hem de koppositie in het klassement opleverde. Luuk Kenter (Borger) scoorde niet, en maakt dus een pas op de plaats.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Titan zoekt deelneemsters jeugdtoernooi

Net als in de voorgaande jaren organiseert Titan eind juni het Raymond Duitscher Toernooi. ...

Leegloop bij SETA

SETA ziet veel spelers vertrekken in deze transferperiode.

Wethouder legt ‘eerste steen’ in Valthermond

Op sportpark ‘De Meent’ in Valthermond wordt momenteel hard gewerkt aan de vernieuwbouw van ...