Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen!

Speelronde 8
Wat een productie! In de achtste speelronde van dit seizoen een nieuw record: 77 doelpunten. En dan te bedenken dat er ook nog vijf ploegen waren die geen doelpunt wisten te maken. Grootaandeelhouders dit weekend waren HOC en SC Stadskanaal met acht goals. Gieterveen deed er nog een schepje bij en maakte tien doelpunten. Topscorers van het weekend waren Niek Drent en Tristan Rotman van respectievelijk Gieterveen en SC Stadskanaal: beide heren maakten vijf doelpunten. In de top van het klassement achterhaalde Luuk Kenter zijn concurrent Edwin Drenth weer: Kenter maakte een hattrick, Drenth scoorde ‘slechts’ één treffer. 

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Emmen komt naar Nieuw Buinen

Op vrijdag 28 juni zal Nieuw Buinen een oefenwedstrijd afwerken tegen FC Emmen. De ...

Blik op 2L: geen Nieuw Buinen tegen SC Stadskanaal

De derby tussen Nieuw Buinen en SC Stadskanaal is afgelast. Het bestuur van de ...