Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen!

Speelronde 9
Dat viel wat tegen: na de 77 treffers van vorige week, vonden de heren spelers dit weekend ‘slechts’ vijftig keer het net. Wel een leuk feitje: inmiddels hebben 200 spelers een doelpunt gemaakt! Een aantal maakte er veel meer dan één: Edwin Drenth is daar het lichtende voorbeeld van: na opnieuw een hattrick staat de aanvaller van Valthermond op 16 goals. Hij staat hiermee eenzaam aan kop in de tussenstand. Een eervolle vermelding voor Michael Steinfelder: de speler van SETA maakte ook drie goals het afgelopen weekend. Koen Hateboer (Nieuw Buinen) maakte door zijn twee treffers een sprongetje in het klassement: hij ging van elf naar vijf. 

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Talenten SC Stadskanaal winnen beloftencompetitie

Het beloftenteam van SC Stadskanaal heeft met de jongste ploeg van het toernooi de ...

In het nieuw dankzij Voetbal International

Nederlands meest bekende voetbaltijdschrijft, Voetbal International bestaat vijftig jaar. Deze gelegenheid is door VI ...