FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen!

Per 17 november
Slechts één wedstrijd werd er gespeeld. Maar omdat twee doelpuntenmakers hoog in het klassement staan, hebben we gemeend de stand toch bij te moeten werken en te publiceren: voor Edwin Drenth is weinig nieuws onder de zon, want hij blijft eerste. Wel ziet Drenth een concurrent, Tristan Rotman van SC Stadskanaal, rap naderbij komen door zijn twee goals tegen SVBC.  Robert Oosting kruipt daarentegen steeds dichterbij de top tien van het klassement.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Buinen wil omhoog met Lucas Kamies

Het laatste trainersnieuws uit Buinen dateert van december 2016. Op dat moment werd de ...

Bredere horizon voor Hunzetoernooi

Voor het eerst in de geschiedenis van het beroemde Hunzetoernooi in Gasselternijveen zal er ...

FC Kanaalstreek Amateurtoto

De FC Kanaalstreek Amateurtoto, voor de echte voetballiefhebber en kenner van de Kanaalstreek.