Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen!

Speelronde 10
Een keurige score, het afgelopen weekend: 64 doelpunten werden gemaakt door de 25 ploegen die actief zijn in de Kanaalstreek. De toppers in dit geheel waren Borger en Sellingen, beiden met acht goals. Wanneer we kijken naar individuele spelers kunnen we Ben Bos en Erik-Jan Veerbeek in de spotlight zetten: beide spelers waren goed voor een hattrick. Opvallend was het drietal spelers dat namens Borger twee keer doel trof. Eén van hen was Luuk Kenter, die samen met Tristan Rotman één doelpunt dichterbij koploper Edwin Drenth kwamen. Ben Bos kwam door zijn drie goals overigens de top tien binnen.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Bekerloting: Valthermond treft Nieuw Buinen

Op dit moment is voor drie Kanaalstreek-clubs bekend hoe de poulefase van het bekertoernooi ...

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties van de Kanaalstreekclubs.

Twee scenario’s voor herstart competities amateurvoetbal blijven staan

Er blijven twee scenario's staan voor het hervatten van de competities in het amateurvoetbal.