Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen!

Speelronde 11
Zeven ploegen kwamen niet tot scoren, en toch konden we 63 goals noteren. Opnieuw was Stadskanaal grootaandeelhouder (7), maar Titan was dit weekend hofleverancier met acht goals. Een andere eervolle vermelding voor HOC, dat tegen Gasselternijveen een zevenklapper noteerde. Topscorers van het weekend waren Robert Oosting, Will Koops en Luca Klaar: zij maakten allen drie goals. Ook konden er afgelopen weekend tien spelers twee keer de handen in de lucht steken.

Eén van hen was Tristan Rotman, die Edwin Drenth tot op één goals is genaderd. Zuur voor Drenth is de handblessure die hij opliep: de hand zit in het gips en de goalgetter van Valthermond zal enkele weken niet in actie komen. Will Koops kwam door zijn hattrick de top vijf van het klassement binnen: de Titaan staat nu vierde. TEVV’er Michel van Brink klom door zijn doppelpack (vier punten) van plaats 24 naar twaalf.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TransferTalk: Topscorer naar de buurman

NWVV, op dit moment uitkomend in de vierde klasse D van het zaterdagvoetbal, ziet ...

Valthermond – ZNC: de beelden

Valthermond en ZNC speelden een wedstrijd met een aantal kolderieke momenten: Arjan Leeuwinga gaf ...