Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen!

Speelronde 12
De productie viel dit koude weekend een beetje tegen, want er werden 56 goals gemaakt. Aan Stadskanaal lag het niet, want zij maakten er niet minder dan tien! Ondanks dat Edwin Drenth recent een niet-voetbalgerelateerde handblessure opliep, verscheen de aanvaller toch aan de aftrap in het duel met Bargeres. En als een echte topscorer was hij trefzeker. Eén keer scoorde Drenth, waar hij ook nog een keer miste. Man van het weekend was echter Tristan Rotman. De leider in de tussenstand scoorde vijf (!) keer tegen Eext. Andere eervolle vermeldingen zijn ervoor hattRI(c)K Bos van Sellingen, en Mark Bos die namens Musselkanaal drie keer doel trof. 

Zoals gezegd: Rotman is de nieuwe koploper in de strijd om de eretitel “Kanon van de Kanaalstreek”. De achterstand is in één wedstrijd in een voorsprong van drie goals. Een andere speler die goede zaken deed in de totaalstand is Borgerder Jeffrey Spelten, die door twee goals van elf naar vijf ging. Hij nadert hierdoor zijn ploeggenoot Luuk Kenter die al een tijdje droog staat. Tot slot Jeffrey Bakker: de belofte van Stadskanaal maakte een doppelpack en steeg van plaats 52 naar een gedeelde 25e positie.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Speelronde 9 FCK Amateurtoto

Voor de volgende 8 wedstrijden dient door de deelnemers een voorspelling gedaan te worden.

FC Kanaalstreek FIFA Competitie

Volgende week start de FC Kanaalstreek FIFA Competitie.

Harold Hut wil minuten maken bij Pekelder Boys

In de afgelopen maanden trainde hij slechts één keer per week. Omdat trainer Arend ...