Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen!

Speelronde 13 – WINTERSTOP
Door een aantal afgelastingen en wat tegenvallende resultaten van normaal gesproken productieve ploegen als TEVV en Titan val het aantal goals dit weekend wat tegen: 46. Zes van deze goals werden gescoord door Gerry van der Aa en Koen Hateboer, die daarmee hun ploegen Gasselternijveen en Nieuw Buinen drie punten bezorgden. In de tussenstand is het in de top tien vrij stabiel: Koen Hateboer en Luuk Kenter wisselden van plaats.

Omdat het nu nagenoeg winterstop is, een enkele inhaalwedstrijd wordt aanstaande zondag nog gespeeld, hebben we gemeend jullie te moeten trakteren op de volledige stand. Ter aanvulling, ook de gestaakte wedstrijd SC Roswinkel – Gieterveen is in de stand verwerkt. Kortom: open het lijstje en zoek jullie favorieten!! UPDATE: in het overzicht is een storende fout geslopen. Garik Ghazarjan (Ter Apel ’96) scoorde afgelopen weekend twee keer. Joey Huizingh scoorde niet.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer vliegt uit de beker

Zonder in actie te komen is het bekertoernooi ten einde voor Alteveer. De vierdeklasser ...

TransferTalk: overzicht van mutaties

Jaarlijks wisselen vele spelers van club, of zetten spelers een punt achter hun actieve ...

FC Ter Apel ’96 en trainer Koen Feijen verlengen samenwerking

FC Ter Apel '96 en trainer Koen Feijen zijn zeer tevreden over de huidige ...