Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen!

Speelronde 14
Weinig voetbal, weinig goals. Toch hebben we twee verschuivingen in de top van het klassement. Want door het uitbreiden van het gebied rekenen we Gieten sinds de achterliggende winterstop ook tot de Kanaalstreek. Door deze wijziging zien we Geir Lutjes, clubtopscorer van de rood-witten op de vijfde plaats terug. Een andere speler van Gieten die veel scoorde, is Florian van der Heyde: hij staat op een dertiende plaats. Jarno Hoiting zit met zijn zeven treffers dicht tegen de top twintig van het klassement aan.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Marcel Smelt gaat Titan trainen

In het seizoen 2015-2016 zal Marcel Smelt voor de derde keer aan het werk ...

Meer zaterdagvoetbal komend seizoen bij FC Kanaalstreek: 2e klasse J

Komend seizoen gaat FC Kanaalstreek ook de zaterdag 2e klasse J volgen, waarbij de ...