Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen!

Speelronde 15
Weinig voetbal, weinig goals. Slechts zeven goals konden er genoteerd worden, maar geen van deze goals werd door een speler uit de top van het klassement gemaakt. Roy Breedveld klopt wel op de deur van de top: hij maakte zijn zevende van het seizoen en staat nu op een gedeelde twintigste plaats.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Kanaalstreek Voetbalquiz: Uitslag & Foto’s

Bij deze de uitslag van de eerste editie van de FC Kanaalstreek Voetbalquiz: in ...

Voetbalvereniging Alteveer bestaat 75 jaar!

Voetbalvereniging Alteveer viert vandaag haar 75-jarige bestaan.