FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen!

Speelronde 16
Een mooi aantal goals: 54 keer werd er raak gekopt of geschoten. Topschutters van het weekend waren Durk Vos en Roy de Jong. De spelers van respectievelijk EEC en Westerwolde hadden met hun hattricks een groot aandeel in de overwinningen van hun ploegen. Wie dat ook hadden waren Ben Bos en Erik-Jan Veerbeek. Opnieuw waren deze heren beiden twee keer trefzeker voor Sellingen. Er waren overigens nog negen spelers die twee keer de handen in de lucht mochten steken. In de top van het klassement veranderde nagenoeg niets: de kanonnen blijken kanonnen, en scoorden allen.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

GKC maakt zich klaar voor lastige start

Ook voor het Gasselter GKC is de voorbereiding begonnen. In het eerste weekend van ...

Wegen Gieterveen en Jaap Sikkema scheiden na dit seizoen

Gieterveen moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2020-2021.

In Memoriam: Johan Kuipers

Dinsdagavond, de eerste selectie is aan het trainen en wij zitten met enkele mensen ...