Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen!

Speelronde 16
Een mooi aantal goals: 54 keer werd er raak gekopt of geschoten. Topschutters van het weekend waren Durk Vos en Roy de Jong. De spelers van respectievelijk EEC en Westerwolde hadden met hun hattricks een groot aandeel in de overwinningen van hun ploegen. Wie dat ook hadden waren Ben Bos en Erik-Jan Veerbeek. Opnieuw waren deze heren beiden twee keer trefzeker voor Sellingen. Er waren overigens nog negen spelers die twee keer de handen in de lucht mochten steken. In de top van het klassement veranderde nagenoeg niets: de kanonnen blijken kanonnen, en scoorden allen.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Webinar over financiele compensatieregelingen voor sportclubs

De KNVB houdt een webinar over financiële compensatie voor sportclubs.

Freddie Pranger Memorial bij SJS

Op zaterdag 29 augustus organiseert SJS voor de vierde achtereenvolgende keer een toernooi voor voetballers ...

Wedstrijdgegevens Sportlink en Voetbal.nl tijdelijk niet beschikbaar

Sportlink en Voetbal.nl is tijdelijk niet beschikbaar doordat de KNVB bezig is met de ...