Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen!

Speelronde 16
Een mooi aantal goals: 54 keer werd er raak gekopt of geschoten. Topschutters van het weekend waren Durk Vos en Roy de Jong. De spelers van respectievelijk EEC en Westerwolde hadden met hun hattricks een groot aandeel in de overwinningen van hun ploegen. Wie dat ook hadden waren Ben Bos en Erik-Jan Veerbeek. Opnieuw waren deze heren beiden twee keer trefzeker voor Sellingen. Er waren overigens nog negen spelers die twee keer de handen in de lucht mochten steken. In de top van het klassement veranderde nagenoeg niets: de kanonnen blijken kanonnen, en scoorden allen.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Veendam 1894 zoekt voor aanstaande zondag tegenstander voor oefenwedstrijd

Veendam 1894 zondag 1 is op zoek naar een tegenstander voor oefenwedstrijd voor aanstaande ...

Loting halve finale beker zaalvoetbal

Overzicht van de loting van de halve finale voor de beker in het zaalvoetbal.