Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen!

Speelronde 17
Van de 43 doelpunten die dit weekend gemaakt werden, namen Edwin Drenth en Danny Kolp gezamenlijk acht voor hun rekening. Andere spelers die meerdere keren mochten juichen waren onder andere Erik Broesder en Will Koops. Vooral voor eerstgenoemde een bijzonder moment, want zo vaak scoorde veertiger niet. In de stand één belangrijke wijziging, want doordat Tristan Rotman ‘slechts’ één keer scoorde, passeerde Valthermond’s Edwin Drenth hem: hij is de nieuwe lijstaanvoerder. Danny Kolp, Willem Prins en Will Koops stegen allen vier plaatsen. De komende twee speelronden plaatsen we geen tussenstanden: we willen de spanning erin houden, ook voor de (potentiële) kanonnen!

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nog geen bestuur voor Gasselternijveen

Twee weken na het terugtreden van voorzitter Piet Wolters, en aansluitend het volledige bestuur, ...

Be Quick 1887 zondag verlengt met Steven Wuestenenk

Be Quick 1887 gaat langer door met hoofdtrainer Steven Wuestenenk, die voor zijn vijfde ...