Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen!

Speelronde 18
We noemen het wel speelronde 18, maar in feite zijn er drie speelronden samengevoegd tot één speelronde. Neem kennis van de nieuwe stand, en doe er je voordeel mee! Leuk om te melden: er zijn door de Kanaalstreek-clubs inmiddels 1117 doelpunten gescoord in de huidige voetbaljaargang. Het huidige Kanon, Edwin Drenth, nam hiervan 29 voor zijn rekening.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like