Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen!

Speelronde 19
Vier hattricks, afgelopen weekend! Twee van deze kwamen van topschutters Edwin Drenth en Luuk Kenter. Hiermee voerden beide heren de druk op Tristan Rotman op: hij scoorde ‘slechts’ twee keer. Dat gold ook voor Geir Lutjes: de aanvaller van Gieten is bezig aan een ijzersterke periode. De meest opvallende naam was echter die van Harm Visser. De Onstwedder Boy scoorde drie treffers, en steeg hierdoor in het klassement met stip: vanaf een zeventiende plaats sprong Visser de top tien binnen.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Titan en Martin Koppenol gaan met elkaar verder

Titan heeft het contract met hoofdtrainer Martin Koppenol met een jaar verlengd.

Tussenstand FC Kanaalstreek Amateurtoto 2020/2021 na speelronde 8

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Amateurtoto 2020/2021 na speelronde 8.

Nieuw! Blinde pool: Nieuw Buinen – SC Stadskanaal

FC Kanaalstreek organiseert de blinde pool! Maak kans op een pot van 400 euro.