FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen!

Speelronde 20
Wat een goals, op de zondag. Het aantal van afgelopen weekend (59) werd dit seizoen slechts één keer overtroffen: op 2 november werd er 61 keer raak geschoten. Absolute topscorer was Roy de Jongh. De speler van Westerwolde schoot vijf keer raak en drong daarmee de top tien binnen. Dit was de enige mutatie in de top: Tristan Rotman kwam wel één doelpunt dichterbij Edwin Drenth, maar de Valthermond-spits blijft koploper.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Programma donderdag 31 maart

Overzicht van de competitiewedstrijden die donderdag op het programma staan.

SC Stadskanaal heeft nieuwe hoofdsponsoren

SC Stadskanaal heeft nieuwe hoofdsponsoren. Na een periode van zes seizoenen lost Zandstra Schilderwerken ...

Voorbeschouwing 6 en 7 december

Gaat SJS na zaterdag de ‘best of the rest’ aanvoeren? Bij een overwinning op ...