FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen!

Speelronde 21
Meer wedstrijden en dus meer goals. Toch viel de productie in het afgelopen Paasweekend niet enorm op. Geir Lutjes was in dat opzicht de man van het weekend, want hij maakte drie goals. Ook Jeroen Schoonbeek en Joey Huizingh scoorden twee keer, maar zij hadden hier twee wedstrijden voor nodig. Door zijn hattrick schoof Lutjes (Gieten) overigens ook op in de tussenstand: samen met Borgers Luuk Kenter (goed voor twee goals) bezet het Gieter heertje de derde plaats. Edwin Drenth liep één goal uit op Tristan Rotman. Spanning tot het laatst, derhalve!

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Kanaalstreek: sinds 9 december 2013…

Exact drie jaar geleden zag FC Kanaalstreek het levenslicht. Nog één keer het artikel waar ...

Bedrijf in beeld: Het Voshuys

Het Voshuys blijft verbonden als sponsor aan FC Kanaalstreek. Een prachtige groepsaccomodatie gelegen in ...

Trainerscarrousel: Buinen, SJS , Mussel en Pekelder Boys

Het einde van het kalenderjaar is in zicht en dus zijn de verschillende clubs ...