Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen!

Speelronde 22
Een aantal spelers deed hun naam van clubtopscorer eer aan: zo besliste Edwin Drenth de derby tussen Valthermond en Musselkanaal met twee goals en tekende Danny Kolp voor de gehele productie (3 goals) van GKC. Maar er waren ook een aantal spelers uit de top tien die niet scoorden: het gevolg is dat er een aantal wijzigingen zijn in de top van het klassement. Zo steeg Geir Lutjes een plaatsje, waardoor hij nu derde staat. Jeffrey Spelten komt door zijn twee goals tegen VVAK op plekje 7 terecht en Danny Kolp staat weer in de top tien.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stand FC Kanaalstreek Subleague Coach van het Jaar na speelronde 17

De tussenstand na speelronde 17 van de FC Kanaalstreek Subleague Coach van het Jaar.

FC Ter Apel ’96 heeft technische staf rond voor volgend seizoen

FC Ter Apel '96 heeft de staf rond voor het volgende seizoen en heeft ...