Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen!

Speelronde 22
Een aantal spelers deed hun naam van clubtopscorer eer aan: zo besliste Edwin Drenth de derby tussen Valthermond en Musselkanaal met twee goals en tekende Danny Kolp voor de gehele productie (3 goals) van GKC. Maar er waren ook een aantal spelers uit de top tien die niet scoorden: het gevolg is dat er een aantal wijzigingen zijn in de top van het klassement. Zo steeg Geir Lutjes een plaatsje, waardoor hij nu derde staat. Jeffrey Spelten komt door zijn twee goals tegen VVAK op plekje 7 terecht en Danny Kolp staat weer in de top tien.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties van de Kanaalstreekclubs.

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek

Aryan Doldersum nieuwe hoofdtrainer EHS ’85

EHS '85 heeft voor het seizoen 2022-2023 een nieuwe hoofdtrainer aangesteld.