Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen!

Speelronde 23
Zal hij er om geven? Natuurlijk, het binnenhalen van het kampioenschap zal voor Edwin Drenth het zwaarst wegen, maar een persoonlijke titel zal hij ook kunnen waarderen. Feit is echter wel dat Tristan Rotman de eerste plaats in de tussenstand heeft overgenomen. Nog drie speelrondes resten de topschutter van Valthermond om de koppositie weer over te nemen.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Samenwerking tussen Eems Dollard Regio en Freddie Pranger Memorial

Een mooie samenwerking tussen Nederland en Duitsland voor de Freddie Pranger Memorial.

Programma Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi Halve Finale

Overzicht van wedstrijden die vandaag gespeeld worden tijdens het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi.