Musselkanaal pakt strohalm tegen Titan

titan-mskNa het gelijke spel van Musselkanaal tegen CEC vorige week leek de nacompetitie ver weg. De drie resterende wedstrijden moeten gewonnen worden en dan maar hopen dat CEC een fout maakt. Dat gebeurde donderdag al toen CEC de punten in Bargeres achterliet. Tegen Titan verloor Musselkanaal de openingswedstrijd van de competitie met 6-2. Dus hadden de gasten nog wat goed te maken tegen Titan. Musselkanaal won met verrassend hoge cijfers van Titan, met maar liefst 4-0 togen de gasten huiswaarts.

Musselkanaal begon uitstekend aan de wedstrijd, al in de tweede minuut kreeg Ferdinand van der Sluis een prima kans maar keeper Mark Braams redde fraai maar de rebound werd door Rick Berends binnen geschoten. Titan was de veel betere ploeg in de eerste helft maar weigerde om te scoren. Dat deed Musselkanaal wel toen het eigenlijk pas voor de tweede keer voor het doel van Braams verscheen. Berends speelde Van der Sluis mooi aan en deze had twee pogingen nodig om Braams te verschalken: 0-2. Titan bleef stug doorgaan, kreeg een aantal riante mogelijkheden maar de bal wilde er niet in. Op het koude en winderige sportpark van Titan ging Musselkanaal iets tegen de verhouding in met een 2-0 voorsprong rusten.

Tweede helft
In de tweede helft had Musselkanaal de wind in de rug. Titan werd maar amper meer gevaarlijk en het was de ploeg van Wilbert Arends dat het spel dicteerde. Na ruim een kwartier mocht Musselkanaal van links een hoekschop nemen. Gerwin Schmitz plaatste de bal hoog voor het doel en het was Jeroen Drenth die fraai inkopte: 0-3. Niet veel later schoot Raymond Duitscher de bal perfect richting kruising maar keeper Arjan Scholte Aalbes ranselde de bal uit de bovenhoek. Kreeg Titan in de eerste helft de mogelijkheden, in de tweede helft waren ze voor Musselkanaal. Het duurde echter nog tot de negentigste minuut voor de eindstand van 0-4 op het scorebord kwam. Mark Bos gaf de voorzet, Berends miste eerst nog maar Kevin Oosting knalde de 0-4 binnen. Niet veel later blies arbiter Stoetman voor de laatste keer. Met nog twee wedstrijden te gaan is de achterstand op CEC twee punten. Hoewel de kans klein is, kan het nog steeds voor de groen-witten. 

Medawa

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Zielloos Gasselternijveen ten onder tegen WEO

Het is Gasselternijveen in 2016 nog niet gelukt om een competitiewedstrijd te winnen. In ...