Fotoverslag: Westerwolde kampioen

WesterwoldeDoor met 6-0 te winnen van Gieterveen is Westerwolde kampioen geworden van de vijfde klasse. Doelpuntmakers in de eenzijdige wedstrijd waren Roy de Jongh (3), Harmen Huls (2) en Elroy van der West. Al halverwege de eerste helft was duidelijk dat het kampioenschap behaald zou worden: een vrije trap van Ferdy Kuipers werd door Huls tot goal gepromoveerd, en De Jongh was de verdediging van Gieterveen twee keer te snel af. Na rust werd de score verder opgevoerd en werd de wedstrijd plichtmatig uitgespeeld.

Dankzij Bé Eelsing kunnen wij onderstaand fotoverslag presenteren. En het bleef nog lang onrustig in Vlagtwedde…