Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen!

Speelronde 24
Tamelijk weinig goals, deze ronde. Want inclusief een aantal inhaalduels bleef de teller op 55 steken. Topscorers waren Marko Mihalj (NWVV), Ricardo van der Sluis (SETA) en Roy de Jongh. Opgemerkt dient te worden dat eerstgenoemde spelers twee wedstrijden speelden. De Jongh had aan de kampioenswedstrijd van zijn ploeg Westerwolde genoeg om drie streepjes bij te zetten: het zorg de ervoor dat De Jongh nog zicht heeft op de top vijf in het klassement. Een klassement dat nu uit 301 spelers bestaat!

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Column: Statler en Waldorf bij SV Borger

De maandelijkse column, dit keer geschreven door Erwin Beukema over de ‘muppetshow’ bij zijn ...

Organiseer 7×7 zomervoetbal op de club

Organiseer 7x7 zomervoetbal op de club om de seniorengroep nog lekker te kunnen laten ...