Sellingen pakt drie belangrijke punten

SellingenAan de hand van Erik-Jan Veerbeek en Ian de Vrieze heeft Sellingen de belangrijke inhaalwedstrijd tegen Bareveld gewonnen. Beide spelers namen twee treffers voor hun rekening in het duel dat met 4-0 werd gewonnen. Door de overwinning hebben de geel-zwarten de beste papieren in de strijd om de tweede positie: een plaats die recht geeft op deelname aan nacompetitie.

In een matige eerste helft kwam Sellingen al na tien minuten op voorsprong door een goed genomen vrije trap van Erik-Jan Veerbeek. De tweede helft kwam Sellingen veel beter uit de verf tegen het zwak spelend Bareveld. Na vijf minuten in de tweede helft maakte Ian de Vrieze de 2-0 uit een goed opgezette aanval. Het mooiste doelpunt van de avond kwam tien minuten later van de voet van Erik-Jan Veerbeek: zijn schot verdween in de rechter bovenhoek. Ian de Vrieze maakte een kwartier voor het einde nog de 4-0 voor Sellingen.

Erik-Jan Veerbeek was twee keer trefzeker... (foto: Bé Eelsing)
Erik-Jan Veerbeek was twee keer trefzeker… (foto: Bé Eelsing)

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Rood aanlopend Drenthina geeft in extremis zege uit handen tegen Elim

Drenthina heeft in extremis een zege uit handen gegeven tegen Elim en zag ook ...

Sellingen zet Pekelder Boys aan de kant

Sellingen heeft op het eigen sportpark een ruime overwinning op Pekelder Boys geboekt. Opvallende ...