Keepersdag bij SC Stadskanaal

keepersdag voetbalschoolDe toekomst van voetbal in de Kanaalstreek ligt in de jeugdafdelingen van de verschillende clubs! Onderdeel van één van deze clubs (SC Stadskanaal) is de Boy Nijgh Voetbalschool. Op 8 mei organiseert deze voetbalschool een gratis toegankelijke keepersdag voor F- t/m C-keepers uit de Kanaalstreek.

Volgens mede-organisator Stoffer Bakker is de keepersdag een mooie aanvulling op het bestaande aanbod: “Voor veldspelers organiseren we al een aantal jaarlijks terugkerende evenementen. Nu is het de beurt aan de jonge keepers uit de Kanaalstreek! Leuke bijeenkomst is dat de lunch verzorgd is: McDonalds is bereid gevonden een volstrekt gezonde lunch te verzorgen.”

Lijkt het je leuk om mee te doen, of om je zoon of dochter aan te melden? Twijfel niet, maar kom in actie!

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Freddie Pranger Memorial mudvol

Het Freddie Pranger Memorial toernooi zit helemaal vol.

TransferTalk: derde Ter Apeler naar Nieuw Buinen

Jaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal ...