FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen!

Speelronde 25
Het moet heel raar lopen, wil Tristan Rotman van SC Stadskanaal nog naast de eretitel ‘Kanon van de Kanaalstreek’ grijpen. In de wedstrijd tegen Eext scoorde de goalgetter twee keer, terwijl zijn concurrent een klasse hoger ‘slechts’ één keer raak schoot. Iets lager in het klassement is de strijd om de derde plaats tussen Geir Lutjes en Luuk Kenter nog volledig open: beide spelers scoorden tot nu toe dertig keer en hebben nog negentig minuten om de ander af te schudden. Tot slot een eervolle vermelding voor Roy de Jongh: de speler van Westerwolde ging afgelopen weekend door de grens van dertig (!) doelpunten.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer stelt tussenpaus aan

Ruim een week na het voortijdige vertrek van trainer Rik Udema bij vierdeklasser Alteveer ...

Nieuwe competitie-indelingen bekend

Met de bekendmaking van de indelingen van de competities van de standaardelftallen is het ...