Ter Apel '96Eexter ossen die als makke lammetjes naar de slachtbank gaan. Dat was het geval in de laatste wedstrijd in de reguliere competitie, want Ter Apel ’96 won met niet minder dan 16-0. Voor de roodhemden betekende het de op één na grootste zege in de historie van de club. Alleen tegen Oldambster Boys werd ooit met een nog ruimere marge gewonnen. Topscorers tegen Eext waren Roy Hooiveld en Daan Stam, die respectievelijk vier en drie treffer voor hun rekening namen. Saillant detail was het nieuwe elektronische scorebord in Ter Apel: na negen treffers bleef de score haperen, want er was schijnbaar niet nagedacht over monsterscores. Er moest tape aan te pas komen om dubbele cijfers aan te geven.

Rode kaarten en goals
Zestien goals en dan werden er ook nog kansen gemist. Want zelfs een score van meer dan twintig treffers was mogelijk geweest. Wanneer Roy Hooiveld bijvoorbeeld zijn strafschop wel had benut. Voor de gastheren dus een makkelijke middag tegen het al gedegradeerde Eext. En dat is in de aanloop op de dubbele ontmoeting met derdeklasse Sweel uiteraard ook wel prettig. Hierbij werd men een beetje geholpen door arbiter Hansen, die twee spelers van Eext met een rode kaart van het veld stuurde: al na twaalf minuten kon Hofsteenge inrukken na het neerhalen van de doorgebroken Garik Ghazarjan. Na de thee wachtte voor doelman Brink eenzelfde lot. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys niet langs laagvlieger

Onstwedder Boys heeft in de thuiswedstrijd tegen De Heracliden twee punten laten liggen. Na ...

Onstwedder Boys verslikt zich niet in BSVV

Onstwedder Boys had geen moeite met hekkensluiter BSVV en is klaar voor de topper ...

TEVV wint weer een finale

TEVV leek eerst niet te beseffen dat er nog een mooi einde aan de ...