logo_tevvTEVV heeft hun laatste duel van de reguliere competitie met 4-2 gewonnen van de FC Assen, dat daardoor is gedegradeerd naar de derde klasse. De ploeg uit Tweede Exloërmond had al een aantal wedstrijden achtereen verloren, waardoor het kampioenschap in de tweede klasse uit het hoofd kon worden gezet.

Verbluffende start
Inmiddels was ook het binnenhalen van de tweede plaats op de ranglijst niet meer zeker en moest er worden gewonnen van de degradatiekandidaat uit Assen. Coach Hans Kamphuis had zijn team blijkbaar toegesproken voor aanvang van de wedstrijd, want de start was verbluffend. Na twintig minuten stond zijn ploeg reeds met 4-0 voor door twee goals van Jurnel Rojer en ook Eddie Schoenmaker en Ayhan Bas deden een duit in het zakje. De eindstand van 4-2 was reeds bij rust bereikt, doordat de Assenaren via Stefan Bosman twee keer tegen wisten te scoren.

Nacompetitie
TEVV nam, doordat zij de hoogstgeplaatste ploeg zijn na kampioen én periodekampioen Germanicus, diens plaats in voor de nacompetitie. Hierin wordt gespeeld tegen FC Wolvega. In een dubbele ontmoeting wordt bepaald wie in de finale van de nacompetitie tegen de winnaar van Dalen – GRC Groningen speelt. Kortom, een lange weg te gaan voor de verrassend sterk presterende blauw-gelen, die de strijd in dit “toetje” onbevangen aan zullen gaan: het seizoen was immers al geslaagd.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Emmen verliest van oppermachtig Ajax

FC Emmen kon geen enkele vuist maken tegen Ajax, dat veel te sterk was ...