Zegereeks brengt NWVV dichtbij vierde klasse

NWVVEen dubbele ontmoeting met GVAV-Rapiditas, met als inzet één plek in de vierde klasse van het zaterdagvoetbal. Dat is de beloning die NWVV kreeg voor een geweldige zegereeks. Want het is al vaker aangehaald, na vier nederlagen in de eerste vijf wedstrijd van dit seizoen verloren de zwart-blauwen niet nog een keer: zeventien streepjes op rij. Ook in de beslissende wedstrijd tegen Tiendeveen wonnen de Nieuw-Weerdingers: het werd 8-2 en de periodetitel kon gevierd worden.

Plaaggeest Beekelaar
NWVV begon sterk en scoorde al snel de 1-0. Een pass van Remco Boers bereikte Raymond Aardema, die de keeper kansloos liet door in de verre hoek te schieten. Later in de eerste helft maakte Bert Supèr een overtreding op het randje van ‘de zestien’ en deze vrije trap werd prachtig over de muur geschoten door Roy Beekelaar. Kort daarna was Beekelaar opnieuw een plaaggeest voor de defensie, want uit een corner kon hij bij de eerste paal binnenwerken. Toch gingen de ploegen met een gelijke stand de kleedkamers in: Peter Aardema stuurde Marko Mihalj diep die op zijn beurt Roy Supèr in stelling bracht: 2-2.

De buit is binnen voor NWVV...
De buit is binnen voor NWVV…

Scoringsdrift
Na de rust stond er een heel ander NWVV in het veld: al vlot kwam de ploeg van Geert Aalderink op voorsprong door een treffer van Remco Boers. En omdat Tiendeveen er na deze goal voor koos om één op één te gaan voetballen kreeg de thuisploeg veel ruimte. Ruimte die door de aanvallers van NWVV goed werd benut, want Marko Mihalj kwam tot scoren en Peter Stap mocht vanaf elf meter aanleggen. Stap faalde niet en zette de 5-2 op de borden. Vervolgens maakten nogmaals Mihalj, invaller Tim Kollmer en Roy Supèr het feest voor de supporters nog groter, door de score op te voeren tot 8-2. Dit bleek de eindstand. Als gezegd: nu wachten twee wedstrijden tegen GVAV-Rapiditas. De winnaar van het tweeluik mag zich volgend seizoen vierdeklasser noemen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Mussel zet goede reeks voort tegen VVAK

Het gaat Mussel de laatste weken voor de wind. In de voorgaande acht wedstrijden ...

Dappere beloften Titan onderuit tegen Klazienaveen

Dinsdagavond stond voor de beloften van Titan en Klazienaveen de derde wedstrijd in de ...