Titan en Zwartemeer houden elkaar in evenwicht

TitanAl in de eerste minuut van de ontmoeting tussen Zwartemeer en Titan opende Harm-Jan Moesker de score. De aanvaller van Titan zag een eerste inzet nog gestopt worden door doelman Lambers, maar in de rebound was er geen houden meer aan. Voor Zwartemeer was de achterstand om het initiatief naar zich toe te trekken. Uiteindelijk hielden beide ploegen elkaar in evenwicht, zowel qua veldspel als scorend vermogen, waardoor de return komende zondag de beslissing gaat brengen: 2-2.

Reddingen Braams
En met deze remise zullen de mannen uit Nieuw-Weerdinge het meest gelukkig zijn. Want amper tien minuten na de openingstreffer stonden de bezoekers al weer op achterstand. Bas de Vries raakte de paal, waarna Maurice Heine in de herkansing wel doel trof. Twee minuten daarna was het Leon Rijfkogel die zijn ploeg met het hoofd op voorsprong zette. Het overwicht van Zwartemeer hield ook na het tweetal doelpunten aan, en Titan mocht zijn doelman Mark Braams danken dat de marge niet verder opliep. Sterker, uit één van de counters van de Nieuw-Weerdingers wist Bennie Jeurissen een tweede goal te maken: zijn lobje was Jeroen Lambers te machtig.

Niet genieten
In de tweede helft viel er voor de aanwezige (neutrale) toeschouwers niet veel te genieten. Zwartemeer had een optisch overwicht, maar wist niet tot scoren te komen: iets dat ook voor Titan gold. Zodoende zal dit tweeluik komende zondag in de return worden beslist. De winnaar zal dan vervolgens met, normaal gesproken, Zuidwolde gaan strijden om een plaats in de tweede klasse.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen verslaat Drieborg in kansenfestival

Op een straathard veld leverden Gieterveen en Drieborg kwalitatief geen sterke wedstrijd af, maar de vele ...

GKC besluit roerige week met gelijkspel

Na een roerige week waarin afscheid werd genomen van hoofdtrainer Erik Elling, moest GKC ...

Voetbaloverzicht: vijfde klasse F

De vijfde klasse F kent met zes Kanaalstreek-clubs het hoogste aandeel Kanaalstreek van alle ...