Onstwedder Boys niet opgewassen tegen Ronnie Berkenbosch

Onstwedder BoysNa twee wedstrijden waren het de kille cijfers die overbleven: 10-2 in het voordeel van Willemsoord. En daarmee is het doek voor Onstwedder Boys definitief gevallen. Na de 1-3 nederlaag in eigen huis, werd op bezoek bij de groenhemden een nog grotere nederlaag geleden. Mede door vier goals van Ronnie Berkenbosch werd het 7-1: Berkenbosch maakte in totaal zes van de tien treffers in het tweeluik. Elmar Bijl redde de eer door in de tweede helft een strafschop te benutten.

Na het kampioenschap van vorig seizoen begon het voor de oranjehemden nog zo mooi, met zeven punten uit drie wedstrijden. Maar vanaf oktober kwam de klad er in en werd duidelijk dat Onstwedder Boys zich toe zou moeten leggen op het bereiken van klassebehoud. Dat dit via de nacompetitie zou moeten was ook al langere tijd bekend. En na twee wedstrijd tegen een vierdeklasser is gebleken dat de ploeg van Fokke de Jonge op dit moment een maatje te klein is voor de derde klasse.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

EEC geeft GKC een lesje in effectiviteit

Vorig jaar was EEC wellicht de verrassing van de vijfde klasse F, toen het ...

Sellingen krijgt pak slaag van EMMS

“Wij hebben vandaag tegen de aanstaande kampioen gespeeld.”, dat waren de woorden van Sellingen-trainer ...

SETA wint in doelpuntrijk duel van Nieuw-Balinge

SETA won thuis van Nieuw-Balinge en heeft nog zicht op de volgende ronde.