Borger D1 gaat de Hoofdklasse in

borgerAfgelopen zaterdag kon de kampioensvlag op sportpark De Drift opnieuw in top. Ook in een fantasieopstelling was Borger D1 veel te sterk voor LEO Loon. Met maar liefst 13-2 werd ook deze tegenstander aan de zegekar gebonden en daarna kon het feest beginnen. In een sterke eerste klasse werd Borger D1 overtuigend kampioen. Tot enkele weken geleden werd er met FC Assen D1 en Rolder Boys D1 gestreden om de titel.

Maar toen Borger drie weken achter elkaar werd geconfronteerd met tegenstanders die de duels moesten verplaatsen en de concurrentie in die periode punten bleef verspelen kwam het kampioenschap steeds meer in het vizier. Dat de jongens over veel talent beschikken was reeds duidelijk. Maar de vastberaden wijze waarop het team in de afgelopen week de drie duels afwerkte was indrukwekkend. Nadat het uitduel bij middenmoter Fit Boys vorige week zaterdag overtuigend met 1-6 was gewonnen, werd in de afgelopen week buurman Nieuw-Buinen D1 met maar liefst 10-0 van de mat geveegd.

Borger D1
Borger D1 met de kampioensbloemen…

De oranjehemden werden helemaal tureluurs van het tikkie-takkie-voetbal van Borger. Officieus was het team van trainer Pascal Slagter toen al kampioen, maar het echte feest vond afgelopen zaterdag plaats. Onder het toeziend oog van veel familie, vrienden en bekenden werd eerst nog ‘even’ met 13-2 van LEO Loon gewonnen, waarna het volgende feestje aan ‘De Drift’ kon beginnen.Dankzij dit knappe resultaat promoveert Borger D1 naar de hoofdklasse, een prestatie van formaat!

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stadskanaal krijgt te weinig in kwartfinale

SC Stadskanaal heeft zichzelf afgelopen woensdag tekort gedaan door zich niet te plaatsen voor ...