Geslaagde uitbreiding Hunzetoernooi

hunzeLouter positieve reacties van de deelnemende voetbal verenigingen na afloop van het jeugdtoernooi op zaterdag 20 juni jl. tijdens de 54e editie van het befaamde Formido Hunzetoernooi te Gasselternijveen. Dat het bestuur van de organiserende stichting Hunzetoernooien een goede keuze heeft gemaakt om voor het eerst sinds 1961 een aantal voetbalverenigingen uit de regio met hun jeugdteams deel te laten nemen aan het jeugdtoernooi op de zaterdag bleek uit de reacties van aanwezige bestuurders, begeleiders en de jeugdige deelnemers.

De organisatie kreeg veel lof toegezwaaid voor hun besluit om naast de vele honderden jeugdhandballers ruimte in het wedstrijdschema te maken voor heel veel enthousiaste  (jeugd) voetballers. Zowel de jongens als de meisjesteams genoten, mede door de uitstekende weersomstandigheden, met volle teugen van hun wedstrijden op het sportcomplex te Gasselternijveen.

Bij de voetballers vielen de volgende teams in de prijzen:

C-junioren – ZVC ’14

C-junioren, meisjes – Nieuw Buinen
D-pupillen – Borger
E-pupillen – Gasselternijveen
F-pupillen – Gasselternijveen

Ondanks de wisselvallige weersomstandigheden en het sportieve maar bovenal gezellig verloop van het 54e Formido Hunzetoernooi kan het bestuur van Stichting Hunzetoernooien terugkijken op een geslaagd Hunzetoernooi. Gezien de positieve reacties, ook op het organiseren van een voetbaltoernooi, gaan wij nu alweer voorzichtig denken aan de mogelijkheden voor het organiseren van het volgende Hunzetoernooi.

Voor het eerst werd er tijdens het Hunzetoernooi ook gevoetbald...
Voor het eerst werd er tijdens het Hunzetoernooi ook gevoetbald…
  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties in de Kanaalstreek.

Marshall Pourier stopt bij NEC Delfzijl

De wegen van NEC Delfzijl en hoofdtrainer Marshall Pourier scheiden na afloop van het ...