Rot-Weiss Heede zoekt toernooideelnemers

Heede_LogoRot-Weiss Heede (Duitsland) is met spoed op zoek naar damesteams. Door een aantal afzeggingen is het doorgaan van het toernooi dit jaar onzeker geworden. Het voor de 28e keer georganiseerde tweedaagse Vrouwenvoetbaltoernooi in Heede zal plaatsvinden op zaterdag 8 en zondag 9 augustus. Een leuke voorbereiding op de start van de competitie! Ongeveer twaalf teams zullen deelnemen aan het toernooi. 

Heede ligt in Duitsland vlak over de grens bij het Groningse vestingdorp Bourtange en is eenvoudig te bereiken via de Autobahn A31. De nacht kan worden doorgebracht op het sportcomplex. Op de zaterdagavond zal er een feestavond georganiseerd worden. Voor interesse of meer informatie kunt contact opnemen via: rotweissheede@gmail.com.

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Voorlopige deelnemerslijst FC Kanaalstreek Amateurtoto 2021/2022

De FC Kanaalstreek Amateurtoto, voor de echte voetballiefhebber en kenner van de Kanaalstreek.

Transfertalk: Doelman Royce Geerlings keert per direct terug onder de lat bij SC Stadskanaal

Doelman Royce Geerlings keert met onmiddellijke ingang terug bij zijn oude liefde SC Stadskanaal.

Noordlease/Heigro Cup: uitslag

Uitslag woensdag 30 november Poule B Hollandscheveld – SVV ‘04 2-3