Rot-Weiss Heede zoekt toernooideelnemers

Heede_LogoRot-Weiss Heede (Duitsland) is met spoed op zoek naar damesteams. Door een aantal afzeggingen is het doorgaan van het toernooi dit jaar onzeker geworden. Het voor de 28e keer georganiseerde tweedaagse Vrouwenvoetbaltoernooi in Heede zal plaatsvinden op zaterdag 8 en zondag 9 augustus. Een leuke voorbereiding op de start van de competitie! Ongeveer twaalf teams zullen deelnemen aan het toernooi. 

Heede ligt in Duitsland vlak over de grens bij het Groningse vestingdorp Bourtange en is eenvoudig te bereiken via de Autobahn A31. De nacht kan worden doorgebracht op het sportcomplex. Op de zaterdagavond zal er een feestavond georganiseerd worden. Voor interesse of meer informatie kunt contact opnemen via: rotweissheede@gmail.com.

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

TransferTalk: opnieuw TEVV-er die vertrekt

Jaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal ...

Bekerloting: Valthermond treft Nieuw Buinen

Op dit moment is voor drie Kanaalstreek-clubs bekend hoe de poulefase van het bekertoernooi ...

Westerwolde en Swarts verlengen

Westerwolde heeft het aflopende contract met hoofdtrainer Loek Swarts verlengd. Trainer Loek Swarts had bij Westerwolde ...