Rot-Weiss Heede zoekt toernooideelnemers

Heede_LogoRot-Weiss Heede (Duitsland) is met spoed op zoek naar damesteams. Door een aantal afzeggingen is het doorgaan van het toernooi dit jaar onzeker geworden. Het voor de 28e keer georganiseerde tweedaagse Vrouwenvoetbaltoernooi in Heede zal plaatsvinden op zaterdag 8 en zondag 9 augustus. Een leuke voorbereiding op de start van de competitie! Ongeveer twaalf teams zullen deelnemen aan het toernooi. 

Heede ligt in Duitsland vlak over de grens bij het Groningse vestingdorp Bourtange en is eenvoudig te bereiken via de Autobahn A31. De nacht kan worden doorgebracht op het sportcomplex. Op de zaterdagavond zal er een feestavond georganiseerd worden. Voor interesse of meer informatie kunt contact opnemen via: rotweissheede@gmail.com.

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Rob Hölscher: “Laat mij vooral ballen vangen!”

Tijdens het spelregelexperiment van hoogleraar Sierksma was er bijzondere aandacht voor de doelmannen van ...

Sellingen promoveert

Sellingen is na een 10-1 overwinning op Eext vierdeklasser! Vorige week werd in de eerste wedstrijd tegen ...

Aftellen tot Voetbalkamp Gasselte

Vanaf komende maandag staat sportpark Hoogte der Heide weer vijf dagen in het teken ...