Competitie-indeling seizoen 2015/2016

KNVBDe KNVB heeft woensdag 1 juli de competitie-indelingen voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt. Door de promotie van een aantal Kanaalstreek- clubs staan er weer een aantal mooie derby’s op het programma.

Zo treffen Borger en SJS elkaar in de zaterdag derde klasse D en komt Mussel na degradatie Kanaalstreekgenoot SETA tegen in 5E. In de zondag eerste klasse krijgt Nieuw Buinen gezelschap van TEVV en komen Valthermond en Titan elkaar na promotie weer tegen in 2L.

De derde klasse D herbergt maar liefst vier Kanaalstreek-clubs en met Musselkanaal en Stadskanaal is de klassieke derby weer in ere hersteld. De vierde klasse C is een Groninger-klasse, met Alteveer en promovendus Westerwolde. In de vijfde klasse zien we weinig veranderingen en met negen vertegenwoordigers uit de Kanaalstreek staan hier ook weer de nodige derby’s op het programma.

Hieronder een volledig overzicht van de competitie-indelingen op zaterdag (boven) en zondag (onder):

Competitie-indeling zaterdag (onder voorbehoud)

comp.indeling.zondag.2015

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Uitslagen + Stand FC Kanaalstreek FIFA Competitie na speelronde 11

Uitslagen en stand na speelronde 11 van de FC Kanaalstreek FIFA Competitie.

Loting bekervoetbal

Eerder deze week heeft de loting voor de eerste knock-outronde van de Noordelijke districtsbeker ...

In Memoriam: Jan Hulshof

SV Borger maakte onlangs bekend gemaakt dat Jan Hulshof op 30 september jl. is overleden:  “In de afgelopen ...