Update uit Italië: Il Capitano #2

De wekker werd vroeg gezet voor deze dinsdagochtend: 6 uur. De wedstrijd tegen de erg luidruchtige spelers van Hongarije stond gepland om 9:00 uur. Iedereen was voor de wedstrijd al gebrand om van deze jongens te winnen aangezien ze zich als hooligans gedroegen tijdens de grote opening de avond ervoor.

Deze gedrevenheid bleek ook in de wedstrijd het geval, wat resulteerde in een moordend hoog tempo en een wedstrijd waarin we uiteindelijk vier keer trefzeker waren. Het is tijdens de wedstrijden erg warm, maar wanneer er gescoord wordt, staat er bij alle spelers kippenvel op de armen: één en al adrenaline!

Na deze geweldige teamprestatie zochten we wat afkoeling in het waterpark niet erg ver van ons hotel. Na een heerlijke middag met afkoeling gingen we weer met de bus naar huis en gingen we al snel daarna met z’n allen dineren. Er stond deze avond niets op de planning waardoor iedereen nog even kon uitrusten van een lange dag.

Er werd natuurlijk ‘s avonds nog wel even een terrasje gepakt aangezien het hier ook ‘s avonds heerlijk weer is. Onze avond klok stond op 0:00 uur omdat er opnieuw een belangrijke pot gespeeld gaat worden. De wil van dit team om te winnen en het feit dat het een echt team is, geeft veel hoop voor een erg goede afloop van het toernooi!

Ron Lohuis, aanvoerder Jeugdteam Kanaalstreek

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Ontknoping zondag 4e klasse C: Strijd om titel en degradatie nog niet beslist

In de zondag vierde klasse C moeten nog meerdere beslissingen vallen. Zo er is ...

Update uit Italië: Wat een geweldige week

Op het moment van schrijven is het iets meer dan 24 uur geleden dat we thuis zijn gekomen ...

Aftermovie: Italy International Cup

Maikel Platje maakte onderdeel uit van de staf van Jeugdteam Kanaalstreek. Maar behalve verzorger/masseur ...