Nieuwsoverzicht: zomerstop in de Kanaalstreek

FCKHet nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen! Sterker: de eerste oefenwedstijd is al gespeeld. TEVV bleek veel te sterk voor Gieterveen (0-11), maar gezien het verschil in klassen mag dit geen verrassing heten. Het komende weekend zal er op grotere schaal geoefend worden door de verschillende clubs. Maar er is meer te melden: zie hieronder een nieuwsoverzicht over de achterliggende week.

Ter Apel ’96 en GKC hervatten:
Onder leiding van hoofdtrainer Henri Goeree, bijgestaan door assistent-trainer Dennis Norder en hersteltrainer Harm Tent, heeft de selectie van promovendus Ter Apel ’96 afgelopen zondag hun eerste training van het nieuwe seizoen afgewerkt. Na een pittige week, met drie trainingen, zullen de rood-zwarten zaterdag (8 augustus) vanaf 19:30 in eigen huis een oefenwedstrijd tegen NWVV spelen.

Henri Goeree trapt het seizoen van Ter Apel ’96 af…

Enkele dagen later trad ook GKC voor het eerst aan. Erik Elling, de nieuwe trainer, mocht veel nieuwe gezichten verwelkomen. Elling zal de eerste zes weken niet minder dan achttien trainingen aanbieden aan zijn selectie. Een stevige inspanning voor de vijfdeklasser, die in het weekend van 14 augustus een heus trainingskamp gaat beleggen. Het weekend zal veelal in het teken van teambuilding staan.

TEVV rouwt:
Afgelopen zondag (2 augustus) bereikte TEVV het droevige bericht dat na een ziekbed, maar toch nog plotseling, erelid Harm Poelman was overleden. Poelman, die 74 jaar is geworden, stond bekend als een icoon van de club uit Tweede Exloërmond.

SPW verlengt:
Ook de komende drie jaar kan voetbalclub SPW rekenen op de steun van Hypotheekcentrum Stadskanaal. Hypotheekadviseur Henk Spreen blijft in ieder geval tot en met seizoen 2017-2018 aan de club verbonden als hoofdsponsor van het eerste elftal. Henk Spreen, algemeen directeur Hypotheekcentrum Stadskanaal, Davey Kloen, Hoofd PR & Communicatie en Eddie Kor, algemeen bestuurslid ondertekenden onlangs het sponsorcontract.

SPW en Henk Spreen bezegelen hun samenwerking…

Westerwolde leidt op:
Op dinsdag 11 augustus is Vlagtwedde dé plek waar talentvolle keepers zich moeten melden. Op het sportpark van v.v. Westerwolde wordt namelijk een professionele keeperstraining aangeboden. De training is geschikt voor keep(st)ers van zes tot en met achttien jaar, en zal onder leiding staan van Gerrie van Eijk. In het verleden was Van Eijk onder meer actief als keeperstrainer van Vitesse, De Graafschap en Go Ahead Eagles. Deelnemen kost € 15,-. Maar daarvoor krijg je een hele dag training, een lunch en een oorkonde. Aanmelden en inlichtingen via Bennie Alting, 06-5248 2936.

Valthermond verjaart:
Voetbalvereniging Valthermond bestond op 1 augustus jl. niet minder dan 85 jaar. Uiteraard wil het bestuur van de club dit heuglijke feit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op zaterdag 15 augustus zal er op sportpark ‘De Meent’ een ‘Vriendentoernooi’ worden georganiseerd. Tussen 10:00 uur en 17:00 uur kunnen liefhebbers deelnemen aan een programma met onder meer 4×4-bubblevoetbal, 6×6-volleybal en 5×5-voetbal.

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Bareveld en Tseard van der Meer verlengen samenwerking

Bareveld en Tseard van der Meer gaan nog een jaar met elkaar door.

FC Kanaalstreek FIFA Competitie speelronde 12

Overzicht van de wedstrijden die gespeeld worden in de FC Kanaalstreek FIFA Competitie.

Nieuwe regels per 1 januari 2022 voor betalen spelers in amateurvoetbal

Per 1 januari 2022 verandert de regelgeving voor betalen van spelers in het amateurvoetbal.