TEVV begint goed aan ORGON-toernooi

T_TTEVV heeft hun eerste wedstrijd in het ORGON-toernooi te Barger-Oosterveld met 1-0 gewonnen van Titan. Een heuse Kanaalstreek-derby dus in het toernooi dat door de geel-zwarte eersteklasser wordt georganiseerd. Later in het weekend worden de resterende wedstrijden gespeeld. Titan en TEVV komen hierbij in ieder geval nog in actie tegen Zwartemeerse Boys en CEC.

Flitsende start
Beide ploegen waren behoorlijk aan elkaar gewaagd, hoewel TEVV reeds na enkele minuten twee keer kon scoren. Ayhan Bas ging er al na één minuut vandoor, maar schoot naast. Enkele minuten later zette de TEVV-spits de Titan-verdediging zo onder druk, dat een terugspeelbal bijna in het Titan-doel verdween. De ploeg uit Nieuw-Weerdinge had ook wel zo zijn mogelijkheden, maar ook daar ontbrak de scherpte in de aanval.

Rake vrije trap
Na 25 minuten was het wel raak voor de Exloërmonders, toen Roy Feiken een vrije bal knap verzilverde: 1-0. Vlak voor het rustsignaal van de wedstrijd van twee keer dertig minuten dacht Jan-Jaap Wever een mooie actie van Ayhan Bas af te ronden, maar via de onderkant van de lat verdween de bal weer in het veld. Daar er geen doellijn-video op het tweede veld van SVBO aanwezig was, liet de leidsman het spel doorgaan.

Gevaarlijke tegenstoten
In de tweede helft had TEVV ook weer de meeste mogelijkheden om de stand te wijzigen, maar achtereenvolgens Benjamin Mazeau en Ayhan Bas misten vrij voor de doelman. Uit de tegenstoten bleef ook Titan zeker gevaarlijk. Zo konden achtereenvolgens Ronny Zwikker en Roan Poelstra ternauwernood erger voorkomen. Aan de andere kant was nog een curieus moment, want Ayhan Bas loste een gevaarlijk schot en leek de Titan-goalie te passeren. Het was echter zijn geblesseerde clubgenoot Jan-Jaap Wever, die op de doellijn lag en het schot blokkeerde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Indoorsoccer: ereplaats voor Onstwedder Boys

Het organiserende WMC heeft het Indoorsoccer toernooi gewonnen. Tijdens de laatste editie van het ...

Speelronde 3 FCK Amateurtoto

Voor de volgende 8 wedstrijden dient door de deelnemers een voorspelling gedaan te worden.