SV Mussel kent zware avond in Bellingwolde

MusselDe derde en laatste oefenwedstrijd van SV Mussel was voor de roodhemden een harde leerschool. In en tegen Bellingwolde ging het team van Tseard van der Meer met liefst 10-0 en dus heel veel huiswerk weer terug richting Mussel. Bij voorbaat werd gedacht dat het grotendeels nieuwe eerste elftal van SV Mussel aardig weerstand kon bieden tegen zondag vierdeklasser Bellingwolde.

Maar al na één minuut moest doelman Jasper van der Wal de eerste tegentreffer incasseren. SV Mussel grossierde in het verkeerd inspelen of te traag handelen tijdens de opbouw en was de bal telkens na drie of vier combinaties alweer kwijt. Door vroeg druk te zetten kregen de gastheren kans op kans en dus mocht SV Mussel blij zijn dat het na drie kwartier ‘slechts’ 7-0 was. Duidelijk werd dat de bezoekers nog een hoop werk te verzetten hebben alvorens de competitie van start gaat.

Na de thee kreeg Mussel gelukkig wat meer grip op de wedstrijd, maar kon er jammer genoeg niet worden voorkomen dat v.v. Bellingwolde de dubbele cijfers haalde. Lichtpuntje aan de kant van de ‘SV’ was het debuteren van Patrick Drenth en Jeroen Boels. Beide spelers hebben in de achterliggende weken hard gewerkt en kregen van trainer Van der Meer een kans zich te laten zien in de hoofdmacht van SV Mussel.

Aanstaande zaterdag speelt de SV haar eerste bekerwedstrijd tegen DIO Groningen. Er wordt om 14:30 afgetrapt op het Groninger sportpark ‘Kardinge’.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Speelronde 3 FCK Amateurtoto

Voor de volgende 8 wedstrijden dient door de deelnemers een voorspelling gedaan te worden.

Pinksterjeugdtoernooi Nieuw Buinen ter ziele

Op haar website maakt v.v. Nieuw Buinen bekend dat het Pinksterjeugdtoernooi van 2016 de ...

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties van de Kanaalstreekclubs.