Geslaagde voetbalclinics bij Westerwolde

60In het kader van het 60-jarig bestaan van v.v. Westerwolde werd er woensdagmiddag een aantal clinics gehouden op sportpark ‘De Barlage’. De clinics waren bedoeld voor respectievelijk de F- en E-pupillen en de D-junioren van de SJO WVC, de gezamenlijk jeugdafdeling van Westerwolde en Veelerveen. Bijna honderd jeugdleden van de samenwerkende jeugdopleiding waren vanmiddag bij toerbeurt aanwezig om met veel enthousiasme deel te nemen aan de trainingen verzorgd door medewerkers van FC Groningen.

Als lid van het Amateurconvenant van de FC Groningen had de jubileumcommissie de noordelijke voetbaltrots bereid gevonden deze clinics te verzorgen. En dus niet zonder succes. Nagenoeg alle leden waren aanwezig, luisterden aandachtig naar de deskundige trainers, voerden de opdrachten prima uit en namen deel aan de afsluitende penaltyserie. Het mooie vaantje van FC Groningen werd bij dit laatste onderdeel gewonnen door Arjan Schuiring (F-pupillen), Sven Houwen (E-pupillen) en Max Heidekamp (D-junioren). Zij wisten keeper Henk Hebers het meest aantal keren te verschalken. Na het nuttigen van een glaasje drinken en een heerlijke ijsco gingen de kinderen “moe maar voldaan” en in het bezit van een vrijkaartje voor een thuiswedstrijd van FC Groningen naar huis.

Ook de jeugd- en jubileumcommissie kijken met een goed gevoel terug op deze voor de jeugd fantastische voetbalmiddag binnen de jubileumweek van v.v. Westerwolde. Vrijdagavond is er nog een discoavond voor de oudere jeugd van de SJO WVC en zaterdag wordt de jubileumweek afgesloten met “De grote v.v. Westerwolde-dag” op sportpark ‘De Barlage’.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties van de Kanaalstreekclubs.

TEVV PROMOVEERT!

TEVV is vanmiddag gepromoveerd naar de eerste klasse! De ploeg van Hans Kamphuis was in de nacompetitie over ...