FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2015-2016 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen! Een eer die dit seizoen is voorbehouden aan Tristan Rotman van SC Stadskanaal.

Speelronde 1
Nee, het zegt nog niks. Maar voor Jeroen Buurke (Gieten) zal het fijn zijn én vertrouwd voelen: een plek in de top van het topscorersklassement. Een gevoel dat Jordy Geerlings (SC Stadskanaal) en Ronald Bulthuis (Borger) minder vaak zullen beleven. Overigens heeft Bulthuis wel een periode voor zich waarin hij zijn positie kan verstevigen: de erkende goalgetters van Borger, Jeffrey Spelten en Luuk Kenter zijn door blessures nog enige tijd uitgeschakeld.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Borger zoekt tegenstander voor oefenwedstrijd op zaterdag 28 augustus

Zaterdag vierdeklasser SV Borger is wegens afzegging op zoek naar een tegenstander voor een ...

Erwin Buurmeijer zwaait af

Na een rijke voetbalcarrière brak ook voor Erwin Buurmeijer dat onvermijdelijke moment aan: het afscheid. ...

Buiten de Kanaalstreek: Eurocup Delfzijl

Eurocup Delfzijl heeft voor de vierde editie vier wereldberoemde clubs vastgelegd. Oud-Champions League-winnaars Ajax ...