FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2015-2016 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen! Een eer die dit seizoen is voorbehouden aan Tristan Rotman van SC Stadskanaal.

Speelronde 1
Nee, het zegt nog niks. Maar voor Jeroen Buurke (Gieten) zal het fijn zijn én vertrouwd voelen: een plek in de top van het topscorersklassement. Een gevoel dat Jordy Geerlings (SC Stadskanaal) en Ronald Bulthuis (Borger) minder vaak zullen beleven. Overigens heeft Bulthuis wel een periode voor zich waarin hij zijn positie kan verstevigen: de erkende goalgetters van Borger, Jeffrey Spelten en Luuk Kenter zijn door blessures nog enige tijd uitgeschakeld.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

NL Doet: ook bij voetbalclubs

Eén weekend per jaar staat Nederland in het teken van NLdoet: een landelijke actie ...

Pekelder Boys viert verjaardag

Op 26 juni bestaat Pekelder Boys zeventig jaar! Om dit te vieren zijn er tal ...

Nieuwe keeper voor Mussel

Mussel heeft voor volgend seizoen een nieuwe keeper binnen.