“We gaan iets nieuws doen!”

FCKIn 1996 waren dit ook de woorden van Jos Staatsen toen hij het eerste betaalde sport-tv-station van Nederland aankondigde. Voor de jongere volgers: Jos Staatsen was in het verleden ‘de baas’ van de KNVB. De droom van Staatsen, Sport7, werd een fiasco en verdween snel van de buis. Genoeg hierover. 

Onlangs heeft de redactie van FC Kanaalstreek afspraken gemaakt met Van de Bond Pictures uit Stadskanaal. In en na het komende weekend, waarin de kraker tussen Musselkanaal en SC Stadskanaal op het programma staat, zal meer duidelijk worden over deze primeur. Wij hopen op een succesvolle primeur, die ook bij jullie naar meer smaakt. O ja, we zullen niet zo hard van stapel lopen als de KNVB…

Van de Bond

Voor meer informatie over Van de Bond Pictures:
klik op bovenstaand plaatje of ga naar facebook.com/vandebond

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Opdoeken Jeugdteam Kanaalstreek onvermijdelijk

Alleen een wonder kan het Jeugdteam Kanaalstreek redden. “Maar een suikeroom is ook van ...

Valthermond kijkt terug op geslaagd AB-toernooi

In het weekend van  10 en 11 juni was sportpark ‘De Meent’ voor de elfde keer het ...

In Memoriam: Wubbe Nobbe

Onstwedder Boys maakte onlangs bekend gemaakt dat Wubbe Nobbe op 14 september jl. is overleden:  ...