Buinerveen incasseert opnieuw nederlaag

BuinerveenAfgelopen zondag mocht Buinerveen aantreden tegen Weiteveense Boys. Buinerveen heeft het niet makkelijk de eerste competitie wedstrijden, en ook in Weiteveen bleken de blauwhemden niet opgewassen tegen hun tegenstander. De spelers bleken nog niet helemaal wakker en binnen twee minuten bracht Weiteveen de stand al op 1-0. Buinerveen moest er nog even in komen en had er iets meer tijd voor nodig dan Weiteveen, dat scherp aan de wedstrijd begon.

Beperken tot verdedigen
Voor het rustsignaal werd de score verdubbeld. Na de rust moest Buinerveen er flink tegenaan om terug te komen in de wedstrijd. Dit lukte nog niet zo goed. Er werden niet genoeg kansen gecreëerd en de spitsen werden niet veel bereikt. Verdedigend werd er goed gespeeld door Buinerveen, want Benjamin Tjarks hield menig aanvaller van Weiteveen uit in de buurt van de goal. Dit lukte niet op het moment dat de thuisploeg een strafschop mocht nemen, maar gelukkig voor Buinerveen ging de strafschop (in twee pogingen) over het doel. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd viel de derde goal en was het duel beslist. Vijf minuten later werd de eindstand op het scorebord gezet: 4-0.