Gemiste strafschop kost Titan overwinning

TitanAfgelopen zondag speelde Titan tegen het altijd lastige Actief. De verwachtingen voor de club uit Nieuw-Weerdinge waren hoog, omdat Titan nog niet verloren had in de huidige (jonge) competitie. Na een rustige openingsfase kwam de wedstrijd na een half uur spelen tot leven. Er werd echter door beide ploegen niet gescoord. Hierdoor is Titan nog steeds ongeslagen.

Drie kansen
De eerste kans, als gezegd na een half uur spelen, kwam op naam van Harm-Jan Moesker. Na een tegenstander te hebben uitgekapt, was het schot niet doeltreffend. Een tweede kans voor de thee was voor Bennie Jeurissen, maar hij zag zijn stift over de lat van het vijandelijke doel verdwijnen. De laatste mogelijkheid op een treffer van de thuisploeg in het eerste bedrijf kwam er via Hidde Rog, maar de nieuweling zag zijn inzet in de handen van de doelman belanden.

Ultieme kans
Ook na speelden de Nieuw-Weerdingers goed. In de slotfase kreeg de ploeg van Marcel Smelt de ultieme kans op de openingstreffer en daarmee een vrijwel zekere overwinning. Hidde Rog drong namelijk het strafschopgebied binnen, maar werd onreglementair gestuit door de doelman van Actief. Invaller Willem Prins was de man die zich over de klus boog, maar zijn inzet was te zwak om doeltreffend te zijn. Opnieuw geen verlies dus voor Titan, maar er had zoveel meer in gezeten.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nieuw Buinen verslaat Stadskanaal met minimaal verschil in Kanaalstreekderby

Nieuw Buinen deed uitstekende zaken met de winst in de Kanaalstreekderby tegen Stadskanaal.

Pekelder Boys krijgt te weinig tegen MOVV

Na de zeperd van vorige week tegen titelkandidaat HSC, wilde Pekelder Boys zich revancheren ...

Overzicht bekervoetbal: 4e & 5e klasse

Afgelopen weekend begon voor bijna alle ploegen in de Kanaalstreek het seizoen echt. De ...