Slotoffensief levert SPW een punt op

SPWAfgelopen weekend stond de wedstrijd tussen Wedde en SPW op het programma. Dit werd gezien als een erg interessante wedstrijd tussen twee ploegen die de weg naar de vierde klasse willen inslaan. Na twee speelronden stond Wedde op drie punten en SPW op vier punten. Dat de ploegen elkaar op de ranglijst tot nu toe weinig ontlopen, was terug te zien op het veld. Na negentig minuten voetbal hielden beide ploegen een punt over aan de ontmoeting.

Plaaggeest Abbas
Wedde begon stormachtig aan de wedstrijd en zocht veelvuldig de aanval. Voor topscorer Ezra Abbas werd vaak gezocht. SPW probeerde hier in de counter iets tegenover te zetten. Dit resulteerde in een kansen voor de SPW spitsen, maar er werd niet met scherp geschoten. Dit werd aan de andere kant wel gedaan: na slordig balverlies op het middenveld van SPW werd spits Abbas weg gestuurd, die vervolgens via de keeper de 1-0 op het bord schoot. Door vroeg druk zetten op de defensie dwong SPW nog enkele kansen voor rust af, maar deze werden gestopt door de keeper van Wedde.

Plaaggeest Meijer
In de tweede helft was het spelbeeld enigszins omgedraaid. Het was nu vooral SPW dat opzoek ging naar de gelijkmaker, en Wedde die op de counter loerde. SPW was vooral via de rechtsbuiten Erik Meijer meerdere keren gevaarlijk. Hij speelde een erg goede wedstrijd. Een keer leek Meijer een penalty af te dwingen, maar de scheidsrechter besloot de claim weg te wuiven. Via Benjamin Eling en wederom Meijer kreeg SPW nog enkele kansen. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd werd besloten om met vier spitsen te gaan spelen. Uiteindelijk werd SPW dan ook beloond voor het harde werken: Benjamin Eling schoot uit de kluts raak. Hierna volgden voor beide ploegen nog kleine kansen, maar uiteindelijk bleef het gelijk: 1-1.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stadskanaal blijft op koers

Ook de tiende wedstrijd van dit seizoen werd door SC Stadskanaal in winst omgezet. ...

Titan niet bij machte tegen MSC

Niet één moment mocht Titan aanspraak maken op een resultaat tegen hoofdklasser MSC. Loting ...