Nieuw bestuur voor Jeugdteam Kanaalstreek

Op 10 juli jl. vierde het Jeugdteam Kanaalstreek het (voorlopige) hoogtepunt in haar acht-jarige bestaan: de Italy International Cup werd gewonnen. Niet alleen voor de spelers een moment om niet snel te vergeten, maar ook voor de mensen achter de schermen een kroon op het werk. Want wat velen wellicht niet weten, is dat er een Stichting Jeugdteam Kanaalstreek bestaat, die in de aanloop naar toernooien tal van randzaken organiseert. Onlangs nam een aantal van de bestuursleden afscheid. Aan de opvolgers de taak om het goede werk voort te zetten.

Nieuwe voorzitter
Tijdens een afsluitende bijeenkomst in café De Gelegenheid in Musselkanaal kondigde Arie Weits de wijzigingen aan. Weits, secretaris van het bestuur, nam scheidend voorzitter Meind Egberts op dat moment waar. De voornaamste wisseling in het bestuur was het aantreden van Piet Wolters als voorzitter. Weits heeft vertrouwen in de nieuwe preses: “Piet heeft ruime ervaring als bestuurder, onder andere bij v.v. Gasselternijveen. Daarnaast heeft hij affiniteit met het Jeugdteam, want zijn zoon Pim maakte deel uit van één van de eerste selecties. Piet gaat voor ons het visitekaartje worden. En uiteraard hopen we dat zijn connecties met de politiek op enig moment zorgen voor een (financiële) stimulans richting het Jeugdteam.”

Arie Weits overhandigd de Italy International Cup aan Arjen Heidekamp…

Online publiciteit
Want daarmee stipt Weits al voorzichtig aan wat de achterliggende jaren meerdere keren het kritieke punt was voor het Jeugdteam: geld. Toch heeft Weits goede hoop voor de komende jaargang: “Via de website FC Kanaalstreek.nl hebben we heel veel publiciteit gegenereerd, want alle bijdragen over ons team in de toernooiweek trokken meer dan 15.000 unieke bezoekers. De mannen van FC Kanaalstreek maken nu ook onderdeel uit van het bestuur, dus samen gaan we hard werken aan het binnenhalen van adverteerders! We denken nu bijvoorbeeld ook aan het regelmatig uitgeven van nieuwsbrieven, die echt breed verspreid gaan worden. Zo kan het Jeugdteam over zichzelf vertellen en kunnen ondernemers iets doen aan het profileren van hun bedrijf.”


Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Broez’n en quiz’n bie Nieveen

Vrijdag 21 november stond de tweede samenwerking tussen FC Kanaalstreek en Henk de Haan ...

Tussenstand FC Kanaalstreek Amateurtoto na speelronde 16

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Amateurtoto na speelronde 16.

Bareveld verlengt contract Daniel Kroder met 2 jaar

Bareveld en hoofdtrainer Daniel Kroder zijn ook de komende twee jaar aan elkaar verbonden.