NWVV strijdend ten onder

NWVVVoor het eerst sinds 4 oktober 2014 (!) heeft NWVV weer eens een nederlaag moeten incasseren in een competitiewedstrijd. In de wedstrijd tegen koploper Waskemeer bleek dat deze ploeg simpelweg een maatje te groot was voor de Nieuw-Weerdingers. De mannen van Geert Aalderink boden wel dapper verzet, en gingen dan ook maar met het minimale verschil onderuit: 0-1.

Stiftje Holder
NWVV begon wel goed in de wedstrijd, want het zat kort op de bezoekers. Hierdoor dwong men zelf een aantal kansen af, maar tot doelpunten leidde dit niet. Waskemeer scoorde wel, en dat was op dat moment tegen verhouding in. Aanvoerder Regillio Holder, die vorig seizoen nog in de eerste klasse speelde bij Oranje Nassau, verschalkte de doelman met een bekeken stift. Hierna namen de bezoekers de overhand en hadden ze de score uit kunnen breiden, maar verschillende kansen werden gemist. Eén keer leek er dan echt gescoord te worden, maar haalde Marko Kloppenburg de bal van de doellijn.

Gemiste kans Hendriks
In de tweede helft kreeg Rick Hendriks direct de kans om de stand gelijk te trekken, maar hij schoot met zijn verkeerde been over. Waskemeer was weer de bovenliggende partij, maar kon de score niet uitbreiden. En opnieuw werd er een bal van de lijn gehaald: nu door Kevin Kaiser. In de laatste tien minuten kreeg NWVV nog een aantal mogelijkheden om te scoren, maar de bal kwam steeds net niet goed terecht. NWVV bood dus goed tegenstand, maar Waskemeer was vandaag toch echt  een maatje te groot.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Sellingen speelt ook gelijk tegen Hoogersmilde

Sellingen kon de voorsprong tegen Hoogersmilde niet vasthouden en speelde uiteindelijk gelijk.

Kwetsbaar SJS verliest ruim van HS ’88

SJS heeft tot nu toe nog geen indruk kunnen maken in de vierde klasse. ...

Veelerveen op kampioenskoers na nieuwe overwinning tegen Alteveer

Veelerveen boekte alweer de veertiende zege op rij, ook Alteveer kon de koploper niet ...